Дієта з яєць та цитрусових

Спорт

Роль цитрусів у яєчно-цитрусовій дієті виконують апельсини та грейпфрути. У всі дні, в які ви збираєтеся дотримуватися дієти, ваш сніданок буде виглядати однаково. Половина апельсина або грейпфрута та 1-2 варені яйця.

Яйця добре насичують шлунок, кожне яйце містить не більше 100 калорій. Цитрусові забезпечують організм достатньою кількістю вуглеводів і вітаміну С. Апельсин можна замінити склянкою апельсинового соку, тільки ретельно простежте за тим, щоб напій був натуральним і не містив зайвих домішок. Краще, якщо ви будете самостійно давити фрукти і пити свіжий сік.

Обід яєчно-цитрусової дієти виглядає по-різному. Це можуть бути фрукти у необмеженій кількості, сир, варені овочі, відварені м’ясо чи риба. Єдина умова – ви їсте якийсь один продукт, на додаток до якого можна з’їсти ще 1-2 яйця. Більше нічого. До речі, за умов цієї дієти картопля до овочів не належить.

Вечеря в принципі схожа на обід. Але якщо ви на обід їли м’ясо, зробіть вечерю овочевою, і навпаки. 1 грейпфрут або апельсин стануть гідним доповненням до вечері.

Ефективність дієти суттєво підвищиться, якщо на додаток до неї ви візьмете якесь фізичне навантаження. Регулярні заняття бігом, гімнастикою або бодіфлексом навіть всього по 15 хвилин на день у поєднанні з яєчно-апельсиновою дієтою створять чудеса.

При дотриманні дієти необхідно багато пити. Краще брати для цього чисту воду. Чай і кава допускаються також, але тільки без молока і цукру. Якщо ви зовсім не можете пити несолодку каву, скористайтеся спочатку штучними підсолоджувачами, але згодом постарайтеся відмовитися від них.

Уже після тижня початку дієти ви зможете спостерігати перші результати. Але якщо крім результату у вас з’явилося почуття розбитості, запаморочення, млявість, значить ця дієта не для вас. Терміново припиняйте її, поки не пізно.